Sprekers

Hessel Visser

Hessel Visser

Ir. Hessel Visser CPIM vervulde diverse managementfuncties bij vliegtuigbouwer Fokker en was logistiek manager bij instrumentenfabriek Enraf-Nonius in Delft. Vanaf 1989 werkt hij als zelfstandig consultant onder de naam Cologic. Daarbij houdt hij zich bezig met het verbeteren van operationele processen door middel van Kaizen, Lean, Six Sigma en TOC. Hiermee doet hij actuele ervaring op in vooraanstaande bedrijven. Daarnaast geeft hij sinds 2000 les aan de Nyenrode Business Universiteit en is hij docent bij de VU, de MBA-opleiding van het NCOI, de NHTV en European Masters in Logistics.

 
Fred Schoon

Fred Schoon

Fred Schoon is eigenaar en oprichter van Depth International Consulting. In zijn rol als zelfstandig adviseur leidde hij onder meer een Lean transformatie van de R&D divisie van een Duits healthcare concern. Schoon heeft ruime ervaring als Hoofd Operational Excellence en Lean & Change management bij het healthcare bedrijf MSD. Daarvoor werkte hij vijftien jaar in diverse sales, marketing en general management functies. Schoon is Lean Master Black Belt en gecertificeerd Lean trainer. Lean docent en Master trainer bij het Nyenrode Lean Institute is hij sinds 2012.

 
Arno van Ingen

Arno van Ingen

Arno van Ingen is sinds 2007 Logistiek manager en Lean program manager bij Koninklijke Auping. Hij is goed thuis in de kennisgebieden Lean manufacturing en project- en verandermanagement en omschrijft zichzelf als ‘een vooruitstrevende manager die van de gebaande paden af durft te wijken en oog heeft voor de menselijke factor binnen verandertrajecten en de impact daarvan op het eindresultaat’. Met uitspraken als ‘het beste magazijn is geen magazijn’ en '"lean is leiderschap" weet van Ingen toehoorders te prikkelen. Auping bouwde magazijncapaciteit om tot productiecapaciteit en vroeg toeleveranciers om voortaan Just-in-time te leveren. Auping is een bedrijf dat er van overtuigd is dat het juiste leiderschap doorslaggevend is voor het succes van de invoering van Lean.

 

Twitter mee #MasterclassLean

Logistiek.nl

Logistiek.nl Nyenrode Lean Institute inspireert. Reden om onze #MasterclassLean daar te houden https://t.co/gU6bqFlEw2 Interesse: https://t.co/stCQbbqR3r

Annemiek Jorritsma

Annemiek Jorritsma Nyenrode Lean Institute inspireert. Reden om onze #MasterclassLean daar te houden https://t.co/3GSLVPczWa Interesse: https://t.co/QceWvORjIN

Annemiek Jorritsma

Annemiek Jorritsma Hoe leiderschap Lean trajecten wél laat slagen #lean #masterclasslean http://t.co/wyTP2e7mKn

Bekijk alle tweets

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.