Inschrijfformulier Masterclass Lean

Datum en locatie
7 & 8 december 2015 | Nyenrode Business Universiteit te Breukelen.

De masterclass start op maandag 7 december om 9.00 uur. Vanaf 08.30 uur staat er koffie/thee met iets lekkers voor u klaar. Het programma is op dinsdag 8 december omstreeks 17.00 uur afgelopen. De masterclass is inclusief koffie/thee, lunch, diner en een overnachting (7 december).

Voor wie?
Deze masterclass is bedoeld voor algemene directie, financieel managers, logistiek managers, operations managers, supply chain managers, Inkoop- en verkoop managers, transport managers en warehouse managers die meer willen weten over Lean of voornemens zijn om in hun logistieke operatie meer met Lean te doen.

Deelname tarief masterclass
€ 2.195,- per persoon (excl.btw).

Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat van Logistiek Academy.  

Inschrijven
Schrijf u gemakkelijk in via onderstaand inschrijfformulier. Heeft u vragen over het inschrijven? Dan kunt u bellen met Aletta Martens via 06-10301053 of stuur een e-mail: alettamartens@vakmedianet.nl.

Annuleren alleen schriftelijk
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u na vier tot twee weken voor aanvang van de Masterclass dan rekenen wij 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) Bij annulering binnen twee weken voor de aanvang van de masterclass dan zijn wij helaas genoodzaakt het volledige inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) in rekening te brengen.

Inschrijfformulier Masterclass Lean

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.