Inschrijfformulier Masterclass Lean

Datum en locatie
7 & 8 december 2015 | Nyenrode Business Universiteit te Breukelen.

De masterclass start op maandag 7 december om 9.00 uur. Vanaf 08.30 uur staat er koffie/thee met iets lekkers voor u klaar. Het programma is op dinsdag 8 december omstreeks 17.00 uur afgelopen. De masterclass is inclusief koffie/thee, lunch, diner en een overnachting (7 december).

Voor wie?
Deze masterclass is bedoeld voor algemene directie, financieel managers, logistiek managers, operations managers, supply chain managers, Inkoop- en verkoop managers, transport managers en warehouse managers die meer willen weten over Lean of voornemens zijn om in hun logistieke operatie meer met Lean te doen.

Deelname tarief masterclass
€ 2.195,- per persoon (excl.btw).

Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat van Logistiek Academy.  

Inschrijven
Schrijf u gemakkelijk in via onderstaand inschrijfformulier. Heeft u vragen over het inschrijven? Dan kunt u bellen met Aletta Martens via 06-10301053 of stuur een e-mail: alettamartens@vakmedianet.nl.

Annuleren alleen schriftelijk
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u na vier tot twee weken voor aanvang van de Masterclass dan rekenen wij 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) Bij annulering binnen twee weken voor de aanvang van de masterclass dan zijn wij helaas genoodzaakt het volledige inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) in rekening te brengen.

Deze pagina is onjuist aangeroepen, of uw sessie is verlopen. Probeer het opnieuw.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.